Custom made tanks

Tanks die aan al uw wensen voldoen

Bent u op zoek naar een tank uit ons assortiment in de door u gewenste kleur, verlangt u extra aansluitingen, dikkere wanden of zelfs uw eigen logo op de tank? Neem dan contact op met Frank van der Kolk. Hij kan u precies uitleggen wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn.

Maatwerk

Rotterdam Plastics produceert al haar tanks middels het productieproces rotatiegieten. Deze methode garandeert de hoge kwaliteit van onze kunststof tanks. Dit in tegenstelling tot tanks van andere aanbieders welke worden geproduceerd door kunststof platen aan elkaar te lassen.

Rotatiegieten vindt plaats met behulp van een roestvrijstalen matrijs. Deze matrijs wordt gevuld met kunststof (HDPE) en wordt op de exact juiste temperatuur verhit in een oven. De kunststof smelt gelijkmatig tegen de wand van de matrijs aan doordat de matrijs over zijn verticale en horizontale as roteert. Ten slotte wordt de matrijs gekoeld met lucht of water, waardoor de kunststof uithard en de tank haar vorm behoud.

Bent u op zoek naar maatwerk tanks? Neem dan contact op met Frank van der Kolk. Hij helpt u met het vervaardigen van uw eigen RVS-Matrijs.

 

RP-custom-tanks

 

Ons Productieproces

RP-productieproces