• Cilindervormige dieseltank 100 liter

  55.5 × 55.5 × 45 cm (L x B x H)
   137,00 21% BTW ART: D100R-NA-45  137,00 21% BTW

  Onze 100 liter cilindervormige dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. De tanks hebben geen uitgang. De deksel heeft een diameter van 20 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • Toren dieseltank 205 liter

  55.5 × 55.5 × 95.4 cm (L x B x H)
   189,00 21% BTW ART: D205R-8-GH  189,00 21% BTW

  Onze 205 liter cilindervormige dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. De tanks hebben een 0,75 inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van 20 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 •  299,00 21% BTW ART: D425R-NA-12-GH  299,00 21% BTW

  Onze 425 liter Cilindervormige, half transparante, verticale dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Door hun bouw nemen ze weinig m2 in beslag. De tanks hebben een 1 inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van 30 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 •  389,00 21% BTW ART: D625R-NA-12-GH  389,00 21% BTW

  Onze 625 liter Cilindervormige, half transparante, verticale dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Door hun bouw nemen ze weinig m2 in beslag. De tanks hebben een 1 inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van 30 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 •  429,00 21% BTW ART: D825R-NA-12-GH  429,00 21% BTW

  Onze 825 liter Cilindervormige, half transparante, verticale dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Door hun bouw nemen ze weinig m2 in beslag. De tanks hebben een 1 inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van 30 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 •  845,00 21% BTW ART: D1025R-NA-12-GH  845,00 21% BTW

  Onze 1025 liter Cilindervormige, half transparante, verticale dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. Door hun bouw nemen ze weinig m2 in beslag. De tanks hebben een 1 inch messing uitgang met binnendraad. De deksel heeft een diameter van 30 cm. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?