• 50 liter gewicht dieseltank 2 inch deksel

  50 × 30 × 37 cm (L x B x H)
   99,00 21% BTW ART: D50M-NA-2  99,00 21% BTW

  Onze 50 liter, half transparante diesel tank dient voor opslag van diesel. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft in het midden een gat van 4 cm diameter, waardoor hij aan een paal te bevestigen is. De tank heeft een messing aansluiting van 0,75 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 5 cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 50KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • Gewicht dieseltank 250 liter 5 inch deksel

  95 × 50 × 60 cm (L x B x H)
   219,00 21% BTW ART: D250M-NA-5  219,00 21% BTW

  Onze 250 liter half transparante, diesel tank dient voornamelijk als opslag van diesel. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 250KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • Gewicht dieseltank 350 liter 12cm deksel

  95 × 50 × 83 cm (L x B x H)
   229,00 21% BTW ART: D350M-NA-5  229,00 21% BTW

  Onze 250 liter half transparante, diesel tank dient voornamelijk als opslag van diesel. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 350KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn.
Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?’

 • Gewicht dieseltank 500 liter 5 inch deksel

  100 × 95 × 62 cm (L x B x H)
   335,00 21% BTW ART: D500M-NA-5  335,00 21% BTW

  Onze 150 liter half transparante, dieseltanks zijn geschikt om diesel en andere vloeistoffen in op te slaan en te vervoeren. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch en 2 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij snel leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 500KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Waarschuwing: bestudeer de geldende regelgeving betreffende uw toepassing en de omstandigheden waarin diesel opgeslagen dient te worden. Rotterdam Plastics is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen voortvloeiend uit onjuist gebruik. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?