• Gewicht watertank 50 liter 2 inch deksel

  50 × 30 × 37 cm (L x B x H)
   99,00 21% BTW ART: 50M-NA-2  99,00 21% BTW

  Onze 50 liter, half transparante gewicht tank dient voornamelijk als tegengewicht om bijvoorbeeld tenten op hun plaats te houden. Het is een alternatief voor het gebruik van scheerlijnen en het gevaar dat deze opleveren om er over te struikelen. Maar denk ook aan bouwplaatsen om dekzeilen op hun plaats te houden. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tanks zijn ook ideaal te gebruiken bij een harde ondergrond waar geen haringen gebruikt kunnen worden. De tank heeft in het midden een gat van 4 cm diamter, waardoor hij aan een paal te bevestigen is. De tank heeft een messing aansluiting van 0,75 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 5 cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 50KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • 150 liter gewicht watertank

  81 × 44 × 49 cm (L x B x H)
   199,00 21% BTW ART: 150M-NA-5  199,00 21% BTW

  Onze 150 liter half transparante, gewicht watertank dient voornamelijk als tegengewicht om bijvoorbeeld grote tenten op evenementen op hun plaats te houden, maar ook voor andere objecten is hij te gebruiken als tegengewicht. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 160KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • Gewicht watertank 250 liter 5 inch deksel

  95 × 50 × 60 cm (L x B x H)
   219,00 21% BTW ART: 250M-NA-5  219,00 21% BTW

  Onze 250 liter half transparante, gewicht tank dient voornamelijk als tegengewicht om bijvoorbeeld grote tenten op evenementen op hun plaats te houden, maar ook voor andere objecten is hij te gebruiken als tegengewicht. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 250KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?

 • Gewicht watertank 350 liter 12cm deksel

  95 × 50 × 83 cm (L x B x H)
   229,00 21% BTW ART: 350M-NA-5  229,00 21% BTW

  Onze 350 liter half transparante, gewicht tank dient voornamelijk als tegengewicht om bijvoorbeeld grote tenten op evenementen op hun plaats te houden, maar ook voor andere objecten is hij te gebruiken als tegengewicht. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 350KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn.
  Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?’

 • Gewicht watertank 500 liter 5 inch deksel

  100 × 95 × 62 cm (L x B x H)
   335,00 21% BTW ART: 500M-NA-5  335,00 21% BTW

  Onze 500 liter half transparante, gewicht tank dient voornamelijk als tegengewicht om bijvoorbeeld grote tenten op evenementen op hun plaats te houden, maar ook voor andere objecten is hij te gebruiken als tegengewicht. De tank is voorzien van hendels, waardoor hij eenvoudig op te tillen is. Deze hendels dienen ook als bevestigingspunt op de tank om hem aan een object vast te maken. De tank heeft aan de onderkant twee uitsparingen waardoor hij met een palletwagen of heftruck te verplaatsen is. Dit is handig wanneer de tank gevuld verplaatst moet worden. De tank heeft een messing aansluiting van 1 inch en 2 inch met binnendraad op het laagste punt aan zijkant, waardoor hij snel leeggemaakt kan worden. De tank heeft een mangat met deksel van 12cm diameter. Volledig gevuld weegt de tank 500KG. De tanks zijn stapelbaar wanneer zij niet gevuld zijn. Heeft u een aansluiting naar slang nodig om de tank te vullen, te beluchten/ontluchten, te dienen als overloop of als (extra) uitgang? Klik dan op de onderstaande banner ‘tankaansluiting nodig?